Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Dan tar sig an Saturday Night Live

Enligt en ny artikel ska Dan Radcliffe - som avslutat sin roll som J. Pierrepont Finch på Broadway - vara värd för Saturday Night Live den 14 januari 2012.

Saturday Night Live har varit en komedisensation i flera decennier och har alltid varit populärt bland stora profiler och skådespelare, musiker och andra kändisar. Dan, som tidigare sagt att han skulle älska att agera som en stå-upp komiker kommer att få sin chans att göra just det.

Showen sänds live på lördagen den 14 Januari 2012 på NBC. Vi kommer att ha videor av Dans föreställningar och sketcher så snart de finns tillgängliga.

Läs mer hos Cinemablend.


2011-12-19 av Jeb




Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 



Content Management Powered by CuteNews