Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Julbal - Phoenix 2012

En julbal med Harry Potter-tema på Kalmar Slott den 4 Januari. Vill du med?

Balen heter Phoenix 2012 och det är Annie och två andra tjejer vid namn
Mimmi och Malin som arrangerar det hela. Balen kommer att ha välgörenhetstema och det kommer finnas möjlighet till att skänka pengar på balen genom lotteri och bokbord. Pengarna kommer gå till J.K. Rowlings välghörenhetsfond Lumos samt den fanstartade organisationen Harry Potter Alliance.

På balen kommer de också ha live Wizard Rock och dans, samt trerättersmiddag och massa annat kul. De kan ta emot 60 personer och drygt hälften av platserna är redan tagna. 

Mer information finns på deras hemsida:

phoenix2012.moonfruit.com


2011-11-10 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews