Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Deprimerad över slutet? Ta en sötsak!

Många Harry Potter-fans må ha gått in i en mindre depression. Då kan det vara bra att få en liten sockerkick.

För att fira att Harry Potter och dödsrelikerna Del 2 har släppts denna vecka, så har förläggaren för den inofficiella Harry Potter-kokboken och den inofficiella Harry Potter-sötsaksbutiken släppt 10 gratis recept för nedladdning.

Den innehåller allt rån rån iskalla till svalna juicer, glassar som smälter i din mun m.m. Alla recept är perfekta för din fest att Harry Potters sista film har släppts. Kolla in dem alla på denna länk, och ge recepten ett försök!


2011-07-13 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews