Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Nu är det nära!

Om 2 dagar så har Harry Potter och Dödsrelikerna part 1 biopremiär!

Det är så nära, så nära, så nära till bio premiären för Harry Potter och Dödsrelikerna part 1 och det känns som att det bara vore igår då mansatt och läste boken och tänkte på hur det här kommer se ut på film.
Sverige har den lyckanatt få vara med bland dom sex länder som får filmen först och bland dom sex finns: Egypten, Österrike, Belgien, Finland, Tyskland, Nederländerna, Turkiet och Sverige såklart.
USA och England (som var dom som faktiskt gjorde filmen) får inte filmen förräns den 19 November som det var meningen att Sverige också skulle få den men vi lyckades på något sätt smita förbi till 18 och nu till 17 också. Det är kul för oss såklart och vi hoppas att många av er har biljetter redo den 17 som mig själv.
Filmen har hitills fått 4/5 på Moviezine medans TotalFilm har gett den 3/5 som dom brukar göra för Potter filmerna.Det ser inte jätte dåligt ut, Det kunde ha varit värre såklart.

2010-11-15 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews