Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Bröderna talar ut om dödsscenen

HeroComplex höll nyligen en ny intervju med James och Oliver Phelps för att diskutera sista filmen av Potter-serien (för tillfället!).

James har alltid velat göra en dödsscen och Oliver kunde inte vänta med att göra de blodiga scenerna då han förlorar ett öra.

Oliver konstaterar hur det var att filma dödsscenen med Fred i slutstriden:

"Jag var tvungen att få mig själv till det tänkesätt som jag skulle ha varit i på riktigt och försöka göra det så verkligt som möjligt. Det finns en scen där han ligger död i Stora salen, och att titta på det, det var verkligen realistiskt. De blekade upp honom och allt. För mig var det verkligen en ganska udda scen till filmen. Det var en annorlunda dag att filma från allt vi hade gjort tidigare. "

James noterar också att den sista filmen inte alls är lik de sex tidigare filmerna.

"Denna film visar att de har växt upp, och de är män även om de gillar att skämta. Det visar den vuxna och allvarliga sidan av Fred och George. Uppenbarligen är de redo att slåss och det är egentligen inte en att skratta åt."

Läs mer här.


2010-11-13 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews