Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Den Magiska Dödsmatchen DAG 6

Percy Weasley fick stor stryk av Remus Lupin och är nu vidare. Dags för Arthur att möta Neville. Hittills har alla Weasley's åkt ut.

Ja, det ser inte ljust ut för Weasleyfamiljen. Hitills har 4 stycken åkt ut på rad. Nu är det dags för fadern själv att möta Neville. Remus Lupin vann över Percy med 6-1 och är nu vidare. Vilken gillar du mest av våra nya deltagande Arthur Weasley vs Neville Longbottom? Rösta här!

OBS: Vi har fortfarande problem med omröstningen så strunta i Remus Lupin och Percy Weasley som kan finnas med när ni röstar.

2010-07-04 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews