Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Emma Watson - finaste ansiktet

Listan över de 100 vackraste ansiktena har nyligen släppts av TC Candler.

Emma Watson, som har varit med på listan i sex år har återigen lyckats att hamna på listan. Men denna gång som nummer ett.

Denna ära har tidigare gått till sådana kända personer som Kiera Knightly, Natalie Portman och Kate Beckinsale. Men detta år till stjärnan i Harry Potter-serien, som efter att ha avslutat ett decennium som den ljusstarkaste häxan Hermione Granger, också har varit modell för Lancome kosmetika, People Tree-kläder och ett välkänt ansikte många tidskrifter.

För närvarande kan du se henne i filmen "Min vecka med Marilyn" och Emma kommer också ha rollen som Sam i filmen Perks of Being a Wallflower, som ska släppas i början av 2012.

Se alla ansikten på Youtube.


2011-12-30 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews