Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Pottersajtens första recension av Dödsrelikerna Del 2

Pottersajtens första recension av den stora final filmen "Harry Potter och Dödsrelikerna Del 2" 

Jag såg filmen igår den trettonde på premiären här i Gävle och jag har nu även skrivit min recension av vad jag verkligen tyckte om filmen:

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 2 öppnar upp direkt med en flashback från vad som hände precis i slutet på Del 1 vilket betyder att båda dom filmerna kommer flyta på riktigt bra med det fantastiska slutet Del 1 fick och den ännu mer fantastiska början Del 2 fick.

Filmen var väldigt snabb på många ställen och alla stora scener verkade hända samtidigt och du bara längtar tills man får se mer av allt. Filmen är den kortaste i serien på 2 timmar utan eftertexter men det märks inte alls i filmen, det förändrar inte filmen på något sett.

Den har med nästan exakt allt från den delen av boken, vissa scener var identiska med boken medans vissa andra scener var bättre.

Kriget i slutet är på ett ungefär en timme lång och i slutet så är det som att Voldemort och Harry leker katt och mus på liv och död med hur dom mötts upp i olika delar av slottet och kastar förbannelser på varandra och det är hur bra som helst.

Många skådespelare tog ett stort steg uppåt i den här filmen med bland det bästa skådespeleriet jag någonsin har sett i filmhistorien. En av dom mest uttstående skådespelare av dom måste vara Alan Rickman, hans prestation i den här filmen är helt obeskrivligt bra.Vissa skådespelare var såklart fortfarande nere på njaah nivån på vissa scener men inte många. Dan Radcliffe har varit ett litet problem i skådespelet med Harry Potter mest på grund av manus skrivarens lata försök i att få en väldigt bra beskriven karaktär från världens bästa bok serie till en lika bra film karaktär. Men dom gav oss en dåligt skriven hjälte.

Det finns inte mycket negativt jag kan säga om den här filmen, jag kan inte komma på någonting som jag inte gillade just nu.Jag ska se filmen många fler gånger i framtiden men jag är inte så säker på att min negativa sida kommer höjas.

Jag är också så glad att dom valde att gå helt fullt ut utan att känna att rankningen kommer vara i vägen för dom men det blev en PG-13 och 11 års gräns ändå vilket förvånar mig eftersom filmen har många scener som kan kännas 15 års varning på.

Overall, det är en fantastisk film som är väldigt sevärd om och om igen under alla år som går och kommer leva med oss i generationer tillsammans med dom utstående böckerna.

★★★★★


2011-07-14 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews