Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

PR-videos nu online från amerikansk TV

Som vi tidigare rapporterat skulle Potter-stjärnor vara med i en del amerikanska TV-program för att prata om Harry Potter och dödsrelikerna Del 2.

Vi har nu videos från de tre första dagarna av de avslutade programmen, inklusive CNN Larry King Special (se tidigare nyhet). Klicka på var och en av länkarna nedan för att titta på det du vill se.

CNN Larry King Special (hela videon) innehåller bland annat:

Intervjuer med Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton, Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter och James och Oliver Phelps. Det finns också en del aldrig tidigare visade bakom kulisserna-scener samt ett nytt klipp från DH - del 2.

Live med Regis och Kelly:

- Emma Watson
- Rupert Grint

The Late Show med David Letterman:

- Emma Watson
- Tom Felton

The Today Show:

- Rupert Grint


2011-07-13 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews