Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Harry Potter filmen öppnar upp med ett rekord för franchisen

Harry Potter och Dödsrelikerna part 1 öppnade upp första helgen med ett rekord som slog Den Flammande Bägaren som då hade franchisen's förra rekord

Dödsrelikerna part 1 öppnade upp första helgen med 125.1 Miljoner Dollar som då slår det förra rekordet serien hade på 102.7 Miljoner Dollar som Den Flammande Bägaren hade.
(Notera att siffrorna bara är i Amerika.)
Om man ska räkna världen över just nu totalt så blir det upp till 330.1 Miljoner Dollar vilket är väldigt bra då den filmen som har dragit in mest pengar i serien (De Vises Sten) totalt tjänade in 968,657,891 Miljoner Dollar. Och vi räknar ju med att Dödsrelikerna part 1 ska vara på bio i cirka 6-7 månader till så vi kan faktiskt få ett rekord här. Vi får hoppas på en Miljard vilket bara 7 filmer någonsin har kommit till.

2010-11-21 av Lucas
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews