Välkommen till Pottersajten!

firefox-gray Tryck här för att läsa varför du skall bli medlem! Välkommen till Sveriges största, vackraste och bästa Harry Potter-sida! Vår idé är simpel: att vara ledande inom Harry Potter och att ge dig det senaste om Harry Potter. Vi tillhandahåller Sveriges största och mest informativa Harry Potter-guide. På Pottersajten kan du bland annat bli medlem och få tillgång till vårt community och träffa andra Harry Potter-fantaster, läsa nyheter och guider, lägga in egna texter på sajten och mycket mer därtill! Pottersajten är en inofficiell svensk Harry Potter-sida.

Bilder | Bloggen | Chatten | Community | HP-shop

Watsons nya dejt

Emma Watson har en ny kärlek. ”Harry Potter”-stjärnan bekräftar nu att hon dejtar modellen och sångaren George Craig.

Emma Watson, 20, och George Craig, 19, sågs tillsammans på Glastonbury Festival i England i helgen. Skådespelerskan erkänner att de två har kommit varandra mycket nära sedan de gjorde en reklamkampanj för modehuset Burberry tillsammans, skriver Contactmusic.com.

På frågan om vad deras smeknamn som kändispar skulle bli svarade Watson:

– Vi har inte hört något ännu. "Watage"? Det skulle inte riktigt funka.

I en intervju med BBC Radio 1 berättade Watson att hon och Craig varit vänner sedan Burberry-fotograferingen.

– Och när jag var i USA fick jag lyssna på Georges musik när han spelade in. Jag kunde inte förstå hur bra musiken var. Jag är ett stort fan. Allt han gjorde var fantastiskt.

”Harry Potter”-stjärnan kommer även att medverka i Craigs band One Night Onlys nästa singel "Say you don't want it". Videon är inspirerad av Disneyklassikern "Lady och Lufsen".

– Jag ville verkligen vara involverad på något sätt och vi gjorde videon tillsammans. Det var till stor del vår idé, säger Watson, enligt Contactmusic.com.

Källa: Aftonbladet


2010-07-04 av Jeb
Kommentarer från fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews