Railview Hotell, Cokeworth

 

Söndagen den 29:e juli, 1991, flydde Harry Potter och Dursley från Little Whinging i förhoppning om att kunna utspringa vem det var som skickade så många brev till Harry. Vernon Dursley, som hoppades att kunna hålla undan informationen från Harry om Hogwarts och den magiska världen, vägrade låta honom läsa något av breven, och tvingade i stället honom, Petunia och Dudley in i bilen och körde iväg mot ett ospecificerat håll.

 

Efter en dags körning, stannade Vernon bilen framför ett dystert hotell i utkanten av en stor stad, som hette Railview Hotell. Harry och Dudley delade rum 17, vilket innehöll ett par tvillingsängar med fuktiga, unkna lakan. Fast Dudley sov det mesta av natten i hans mögliga säng, så spenderade Harry natten med att sitta på fönsterbrädet, och lyssnade på Dudleys snarkningar och tittade på bilar som passerade på vägen nedanför, undrandes om den mystiska brevsändaren.

 

Till frukost den följande morgonen, så åt Harry och Dursley gamla flingor och burktomat på rostbröd. När de var klara med frukosten, så talade hotellägaren om för dem att hon höll ungefär hundra brev vid skrivbordet. Varje brev var adresserat i grönt bläck till,

 

Herr H. Potter

Rum 17

Railview Hotel

Cokeworth

 

 

Vernon drog bort Harrys hand från det brev hotellägaren höll fram och sa att han skulle ta resten. Rosenrasande över att hans val av hotell inte var tillräckligt avlägset för att förhindra att breven skulle komma, så hämtade han Harry, Petunia och Dudley och de gav sig av igen.

 


2006-08-07 av Luna
Kommentarer frn fans

Namn:
E-mail: (frivilligt)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying Content Management Powered by CuteNews